Aktuálně

Pravidelně vás informujeme o aktivitách ARI a dění ve veřejné infrastruktuře nejen v ČR.

O asociaci

ARI je think-tank pro veřejnou infrastrukturu ČR. Sjednocuje a prosazuje dobrou mezinárodní praxi.

Výhody členství

Zprávy

Vzdělávací program ARI: Investujte do svých zaměstnanců i teď – online

  • 14. 3. 2021
  • Zpráva

V době pandemie, která urychlila trend dynamiky změn na pracovišti se může zdát investice do vzdělávání zaměstnanců ještě důležitější. Ti se nyní učí novým dovednostem nebo je přizpůsobují novým způsobům práce v rychle se měnících podmínkách.

Přizpůsobení bude klíčové pro budování odolnosti společností po dnešní krizi, proto ARI nabízí svým členům více než 277 jedno a dvoudenních vzdělávacích kurzů různých specializací s možností školit i online. Členové mohou vybírat z kurzů měkkých a manažerských dovedností od osobnostního rozvoje až po marketing pro střední a top management, ale i z kurzů ekonomických, účetních, právních nebo IT.

Náklady na kurzy pokrývá ARI z dotace Ministerstva práce a sociálních věcí.

Pro úspěšné naplnění výzev, které společnosti čekají až se vrátí k normálu, doporučujeme vybrat si některý z kurzů a rozvíjet tak digitální a kognitivní schopnosti zaměstnanců, jejich sociální a emoční dovednosti nebo jejich přizpůsobivost a odolnost. 

 

Projekt je financován z Evropského sociálního fondu a Státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Více o vzdělávacím programu ARI se dozvíte ZDE