Aktuálně

Pravidelně vás informujeme o aktivitách ARI a dění ve veřejné infrastruktuře nejen v ČR.

O asociaci

ARI je think-tank pro veřejnou infrastrukturu ČR. Sjednocuje a prosazuje dobrou mezinárodní praxi.

Výhody členství

Zprávy

Vzdělávací program ARI: Členové ARI investují do svých zaměstnanců

  • 25. 9. 2020
  • Zpráva

Řada členů ARI se již zapojila do programu na vzdělávání svých zaměstnanců, ve kterém jim ARI uhradí 100 % nákladů. Většina z nich má již naplánován program vzdělávání a MPSV jim alokuje potřebné prostředky.

Během prázdnin proběhla řada informativních setkáních s vybraným dodavatelem vzdělávání Profima Effective. Zájem o vzdělávání zaměstnanců je nemalý, zvláště, když v nabídce je více než 277 jedno a dvoudenních kurzů různých specializací. V této době, takzvané Covidové krize, je investice do vzdělávání klíčová. Zaměstnanci musí přizpůsobit své dovednosti novým způsobům práce. Lidský kapitál je pro úspěšné společnosti to nejcennější. 

Zaměřte se i Vy na dovednosti, které pomohou Vašim zaměstnancům dobře reagovat na změny.

Členové ARI si tak mohou vybrat z nabídky měkkých a manažerských dovedností od osobnostního rozvoje až po marketing pro střední a top management, dále pak z kurzů ekonomických, účetních, právních a IT.

Do kurzů je také zařazeno školení BIM, smluvní právo, projektové řízení, logistika, kvalita či obchod. Dále lze dotaci využít i na vzdělávání technické a odborné.

 

Projekt je financován z Evropského sociálního fondu a Státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Více o vzdělávacím programu ARI se dozvíte ZDE